WEBCIO17 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam chciałem uzyskac szybka odpowiedz dotyczaca rozbiórki skrzyni. Swoją wyciągnołem z ałtka ale niewiem co dalej zrobic by wymienic łożyska odkreciłem wszystkie sróby do okoła skrzyni tak mi sie wydaje i obudowa zeszła jakies 3cm i dalej tak jakby cos ją trzymało Co to moze byc i jak zdjąć tą obudowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jest Manual do ściągnięcia. Opisy są 'krok po kroku' łącznie z rysunkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 odkręć wszystkie śruby po obwodzie i także te które są powkręcane pod kątem 90 stopni do tych obwodowych uważaj na sprężynkę i kulkę która będzie pod jedną ze śrub. delikatne pukanie młotkiem i pokrywa (ta głęboka) powinna wyskoczyć tak było w K11 ale chyba skrzynie sie nie różnią konstrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.