marcink Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam Czy ktoś wie gdzie można dostać dłuższe szpilki koła do N16 ( w ASO mają standardową długość) a u mnie brakuje do pełnego zakręcenia nakrętki jakieś 3- 4 zwoje gwintu, więc chciałbym założyć dłuższe szpilki. Są na allegro ale musiałbym znać dokładnie średnicę frezu (Może zna ktoś ?? ) Może przerabiał ktoś temat i wie jakie inne szpilki będą pasować, ewentualnie gdzie można kupić. Z góry dzięki Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mój znajomy kupował w firmie Ring Auto Tuning z Krakowa. Brał od nich komplet długich śrub do opla astry. A jak robia śruby to i szpilki. Ich strona necie to: www.ring-tuning.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur_N16 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jeżeli jesteś stąd skąd jesteś to nie sprawi ci problemu podjechać do Tyczyna do firmy SZiK. Ja u Nich kupowałem jedną sztukę z miesiąc temu(9zł+4zł nakrętka), bo miałem obróconą na radełkowaniu. Dali mi oczywiście z 2 cm dłuższą, bo tak krótkich jak oryginalne to wogóle nie mieli Musiałem przyciąć Aha. Jegomość w sklepie powiedział że to M14 i w wielu japońcach takie są . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcink Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Byłem u nich w zeszłym tygodniu. Powiedzieli że nie mają :-) Wybiorę się jeszcze raz i bardziej ich przycisnę... Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.