Gość markud Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 kupilem jakies 2 tyg temu micre z 97r model tique pojemnosc 1l ma wspomaganie kierownicy,spryskiwacze i wycieraczki lamp przednich i podgrzewane przednie siedzenia interesuje mnie czy ma tez abs bo cos pisze w dowodzie ale ze jest to norweski dowod to do konca nie wiem:) samochod kupiony w norwegi swiatla same sie zapalaja i gasna po przekreceniu kluczyka bo jest to wersja na skandynawie.. [ Dodano: Pon 02 Lip, 2007 00:53 ] aha i ma jeszcze miejsce na glosniczki wysokotonowe w przedni slupkach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robo_c Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ABS sam możesz zobaczycćalbo jadąc dość szybko gwałtownie wcisnąć pedał hamulca jak będzie odbijał to znaczy że masz, albo bez jazdy patrzysz na półośkę jeżeli są widoczne zęby na niej to też znaczy że masz ABS :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 fajna wersja wycieraczki i spryskiwacze lamp :diabel: ... niestety o modelu nic Ci nie powiem bo na http://www.micrafanpage.de/ nie znalalzem ale jezeli masz tarcze z tylu to bedzie ABS ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ale jezeli masz tarcze z tylu to bedzie ABS ... u mnie właśnie tak jest. No i jeszcze powinna być kontrolka na desce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Go_nia Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Fajny "bayer" z tymi samozapalającymi się światłami, teraz to i u nas by się przydało. Podgrzewane fotele sprawdź, czy działają, bo ja też mam i okazuje się, że jeden jest do zrobienia :/ Co do ABS, powinna być kontrolka na desce, jak przekręcisz kluczyk to powinna sie zapalić, bynajmniej tak jest u mnie, a jeśli nie ma to teraz pogoda sprzyja do testów, rozpędź się i mocno wciśnij hamulec, jeśli zafunduje Ci "masaż stopy" to masz ABS Sama dzisiaj sprawdzałam u siebie na pięknie błyszczącej "kostce" :diabel: A co do modelu...wydaje mi się, że kiedyś kolega Mrówa coś pisał o wersji z wycieraczkami na reflektorach, jak sobie przypomnę i znajdę ten post to Ci go tutaj wkleję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markud Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 dzieki wszystkim za odpowiedz na moje pytanie:) dzis sprawdzalem na zwize ale nie poczulem tego efektu trzepaczki:) na deszczu nie moglem bo jak naraziem mam pore sloneczna a pora deszczowaz zaczyna sie od wrzesnia i w zeszlym roku padalo u mnie 89dni bez przerwy codziennie!!! mieszkam w BERGEN. a co foteli to oba grzeja bo musza:) tu maja strasznie ostre przepisy co do przegladu pojazdu tzw EU KONTROLL czepiaja sie wszystkiego nawet ze jest szyba troche porysowana to kaza wymieniac:) no coz taki kraj i dobrze mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.