Gość Cysio Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 mam takie pytanko jakie kolory przewodow w wiazce przy progu odpowiadaja oswietleniu wnetrza (p10 92') chodzi mi dokladnie o + i o mase ktora idzie do przelacznika krancowego w drzwiach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 mam takie pytanko jakie kolory przewodow w wiazce przy progu odpowiadaja oswietleniu wnetrza (p10 92') chodzi mi dokladnie o + i o mase ktora idzie do przelacznika krancowego w drzwiach ?? Z tego co pamietam, to plus zasilania leci gdzies slupkiem do lampki. Minus jest zbierany ze wszystkich wlacznikow krancowych i leci jednym przewodem obok przewodu plusowego. Niestety dawno temu padlaczalem alarm (w W10) i teraz nie pamietam jak to bylo dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 z tego co pamiętam to idzie on przednim słupkiem także chyba czerwono z czarnym paskiem w granatowe centki zobacz wcześniejsze tematy było cos o alarmie do p10 pozdrawiam ps. mam chyba jeszcze gdzieś onanaczenia jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.