Gość ebdik Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam klubowiczów! Mam pytanie od jakiej innej marki samochodu może pasować NABA do sportowej kierownicy??? Jedyny problem to chyba jest w kształcie trzpienia. Mam okazje kupić taką NABE i kierownice od fiata i nie wiem czy będzie pasować. Z góry dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam!!! W tym dziale jest już jeden temat traktujący o sportowych kierkach do K10 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=kierka ...i tam proponuję zadawać pytania :one: Ja szczerze bym Ci radził poszukać kierownicy od 100NX...idealnie leży w dłoni i fajnie wygląda...i nie potrzeba do niej dodatkowej naby:) ...ewentualnie dobrą opcją jest kierka z Micry SuperS...mam taką na zbyciu, tylko nie ma czasu wystawić jej na allegro ...według mnie temat do zamknięcia :zdziw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ebdik Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 dzieki za odpowiedz!!! Masz racje temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.