Gość sokens Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 tak jak w temacie zmieniał ktoś kiedyś korbki na krótsze? ciut mi wadza i potrzebowałbym krótsze, robił cos ktos takiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 zdaje se sprawe ze bedzie ciezej chodzic ale chyba nie mam wyjscia bo mi sie panele głosnikowe nie zmieszcza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 tak jak w temacie zmieniał ktoś kiedyś korbki na krótsze? A jakiej długości są twoje? Tzn. od osi osadzenia do osi gałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 jutro zmierze i napisze [ Dodano: Nie 08 Lip, 2007 22:17 ] SORY ŻE TAK DŁUGO ALE MIAŁEM CIĘŻKIE PARE DNI OD OSI OSADZENIA DO KOŃCA KORBKI JEST 9,5 CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.