Gość Superbart Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich. Mam pytanko. Jakich pasków wielorowkowych używa się w Micra K11 94r, silnik 1,3. Chodzi mi o to jakiej długości i po ile mają mieć rowków. Dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 w przypadku micry ze wspom i bez klimy: alternator 6PK 675, pompa 4PK 760; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Superbart Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dzięki za odp. ale mam inną wersję. Przepraszam nie dopisalem bo nie wiedziałem, że to istotne: Micra bez wspomagania i bez klimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 no to na alternator masz na bank 6PK 675, a na pompę wody 4-rowkowy o dł. : 648mm contitecha i boscha, a 650 mm goodyera, 655mm gatesa czyli krótszy od paska do wersji ze wspomaganiem. na alternator możesz założyć też 680 mm -w ofercie goodyera, oczywiście 6-rowkowy, szerszy od tego na pompe wody. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 panowie poprawka nie wielorowkowy tylko wieloklinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 majsterus jedni używają nazwy wieloklinowy inni wielorowkowy i ch... wie, która jest poprawna. Ja mówię poprostu pasek alternatora albo pompy wspomagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt28 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no to na alternator masz na bank 6PK 675, a na pompę wody 4-rowkowy o dł. : 648mm contitecha i boscha, a 650 mm goodyera, 655mm gatesa czyli krótszy od paska do wersji ze wspomaganiem. na alternator możesz założyć też 680 mm -w ofercie goodyera, oczywiście 6-rowkowy, szerszy od tego na pompe wody. pozdro Dziekuje za informacje Zachu. Rozpoczynam poszukiwania na eBayu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Superbart Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dzięki wielkie za info. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.