Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

nowe lampy do k11 fl

Gość uciu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jako, że w mojej k11 mam pękniętą i nieszczelną lampę zastanawiam się czy nie warto kupić 2 nowych. Podobają mi się takie: http://www.allegro.pl/item208736143_reflek...2000_nowy_.html cenowo to samo co mam teraz (no prawie) a wygląd o wiele ładniejszy.

Pytanie tylko czy bez problemów założe je do auta??? Czy zaczepy i wymiar są takie same??

K11 jest za 98roku po liftingu:

c28890241ue1.jpg

Gość majsterus

juz pisałem o lampach DEPO

nigdy ale to nigdy nie kupuj tego szajsu.

otwory nie pasuja jakość wykończenia mega tandentna

tylko na zdjęciu wyglądają ładnie.

Ta lampa jest od tego modelu po lifcie, ale "precyzja wykonania" jest taka że nie będzie pasować 2-3mm na otworach i szczelinkach.

Więc jak chcesz sobie szarpać nerwy to kupuj :D:D:D:D:D

pamiętaj oryginał to oryginał

P.S. pól roku temu wynieniałem przegub lewy. kupiłem marki Pascal podróbę.

wczoraj wymieniłem osłonę gumową bo była popękana..., do tego dostał luzu na ewolwencie, a cały dość sztywno pracuje - brak słów.

ja w kilku autach kupowalem zamienniki depo i nie narzekalem, ostatnio do swojej k11 kupilem tez depo, tylko nie mam czasu ich wstawic...

[ Dodano: Pią 21 Wrz, 2007 08:54 ]

wracajac do tematu zamiennikow, zabralem sie w koncu za wymiane lamp. lampy depo + philips gt150

mijania

041f51f000bcf919.jpg

drogowe

3a95671a5bba8c88.jpg

mialem plany wrzucac ksenon do micry (mam wszystko), ale jak tak dobrze swieca te lampy to zestawik sobie jeszcze poczeka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...