Gość Superbart Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Poczytałem już jak się dobrać do zegarów w mojej K11 z 94r. Chciałbym wsadzić diody zamiast żarówek ponieważ jakieś takie kiepskie jest to podświetlenie. Pewnie mi się jakaś żarówka przepaliła. Tutaj rodzi się moje pytanie, które diody będą pasowały: http://allegro.pl/item212143031_oryginalne...wka_tanio_.html czy te: http://allegro.pl/item212143017_diody_do_z..._promocja_.html Jakby nie patrzeć jedne są grubsze i w oprawkach a drugie bardziej surowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jedne i drugie są dobre , tylko zależy czy masz wyjmowane żarówki z oprawek. Jeżeli tak to kupuj te tańsze , bo po co Ci oprawki , jeżeli nie to zmuszony jesteś kupić z oprawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 te bez oprawek pasuja tylko trzeba je troszke oskrobac nozem zeby weszly w seryjne oprawki ... czas wymiany jakies 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Superbart Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Okej, dzięki. Kupie tańsze i poskrobie nożem jak będzie trzeba. Zastanawiam się tylko jak będą wyglądały pomarańczowe bo większość ludzi kupuje niebieskie ---------------------------------------------------------------------------------- Już zakupiłem 5 niebieskich i 5 pomarańczowych Wsadzę najpierw pomarańczowe i zobaczę jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 hmm co kto lubi ... niebieski noca az tak nie razi, a w ciagu dnia jest ledwo widoczny co do pomaranczowego nie umiem powiedziec czy nie bedzie przeszkadzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Będziesz mieć pewnie wrażenie, że jedziesz na rezerwie . Ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michi Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A ile sztuk potrzeba do k11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MilCra Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A ile sztuk potrzeba do k11? 5 sztuk potrzeba (4 do podświetlenia tarcz i 1 do zegarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michi Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 dzieki za info, bo też zastanawiam się nad niebieskimi diodami. ma ktoś może jakies zdjecie jak to nocką wygląda :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz87 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Hmm a ja szukałem w wyszukiwarce jak sie za to zabrać i nie znalazłem :/ Jak by ktoś mugł niech wklei link jak sie wymienia diody pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 niestety fotek nie mam .. ale jak odkrecisz te sruby z przodu tej obudowy licznika to juz dalej gladko pojdzie aha ... tyl obudowy jest na zaczepach i dosyc ciezko zchodzi ... no i jeszcze jedno .... jak masz male dlonie to sobie poradzisz bez odkrecania samego licznika :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi