Gość ryba! Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Jesli ktos ma jakes ciekawe zdjecia poszerzenia micry k11 to prosze o wrzucenie,nie dawno zabrałęm sie za taki zabieg,i szukam pomysłow,autko mam poszerzone,lecz szukam pomysłow na wykonczenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 tu cos powinno byc http://www.micra.com.au/community/events/kanagawa-2005.php pokaz foty swojej micry :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 odwiedzałem juz tą strone,generalne mam problem z tyłem poniewaz mam wersje 5d i ciezko jest wyprowadzic błotniki nad dzwiami,narazie nie mam czasu,ale jak zdąze jeszcze przed urlopem to wrzuce.Jesli macie ciekawe zdjecia poszerzanej micry to prosze na mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ładnie się prezentuje to twoje autko Kliknij na link w moim podpisie, też trochę się wziąłem za wygląd autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.