Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zmiana weluru na tapicerce N14

Gość sokens

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktoś zmieniał welur na tapicerce? ja mam taki szary materiał i chce zmienic na skóre

proszę o jakies wskazówki od czego zacząć, na co uwazać i jak to wykonac..

Ciekawy temat..

Ja również bym prosił o podzielenie się takimi informacjami jeśli ktoś by miał jakieś doświadczenia z tym tematem :)

a jak docinałes te krawedzie? chodzi mi o to aby estetycznie sie schował materiał w tych rowkach, i jeszcze jedno szycie miałes jakies na tej twojej skórze czy da sie w jednym kawałku to machnąc

Właśnie ja bym prosił o jakieś zdjęcia, a może jakiś welur nowy ? jakie są ceny ? znacie jakichś dystrybutorów w Polsce. Ładny mam, ale zawsze można coś odświeżyć :)

Gość tomek179

ja wymienialem cala tapicerke w podstawowej szarej w wersji lx na welurową zarówno kanape jak i boczk. wyprofilowanie boczkow jest takie ze nie dalo sie pokryc ich materialem z jednego kawalka, jak zrobie zdiecia to wrzuce. generalnie jest tu sporo zabawy ale zdecydowanie warto

pzdr Tomek

ja u siebie tez cala tapicere zmienialem tyle ze mi udalo sie zrobic z jednego kawalka materialu bez szycia czy sztukowania ale troche zabawy faktycznie z tym jest ;)

przed

000_0555.jpg

i po

000_0565.jpg

Gość tomek179

powyzej zdiecia jest link i tam jest fota wnetrza jak to wszystko wyglada w tym tygodniu postaram sie wrzucic dokladniejsze zdiecia

pzdr Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...