Gość sokens Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 czy ktoś zmieniał welur na tapicerce? ja mam taki szary materiał i chce zmienic na skóre proszę o jakies wskazówki od czego zacząć, na co uwazać i jak to wykonac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qozak Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ciekawy temat.. Ja również bym prosił o podzielenie się takimi informacjami jeśli ktoś by miał jakieś doświadczenia z tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a mozesz napisac jak to okrajałes zeby wyszło estetycznie?? od której stronys ie do tego zabrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a jak docinałes te krawedzie? chodzi mi o to aby estetycznie sie schował materiał w tych rowkach, i jeszcze jedno szycie miałes jakies na tej twojej skórze czy da sie w jednym kawałku to machnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qozak Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Właśnie ja bym prosił o jakieś zdjęcia, a może jakiś welur nowy ? jakie są ceny ? znacie jakichś dystrybutorów w Polsce. Ładny mam, ale zawsze można coś odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek179 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja wymienialem cala tapicerke w podstawowej szarej w wersji lx na welurową zarówno kanape jak i boczk. wyprofilowanie boczkow jest takie ze nie dalo sie pokryc ich materialem z jednego kawalka, jak zrobie zdiecia to wrzuce. generalnie jest tu sporo zabawy ale zdecydowanie warto pzdr Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 to nie zwlekaj i wrzucaj bo nie umie sie doczekac jak mozesz amchnij tez foty przy tych rowkach na łączeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja u siebie tez cala tapicere zmienialem tyle ze mi udalo sie zrobic z jednego kawalka materialu bez szycia czy sztukowania ale troche zabawy faktycznie z tym jest przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek179 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 powyzej zdiecia jest link i tam jest fota wnetrza jak to wszystko wyglada w tym tygodniu postaram sie wrzucic dokladniejsze zdiecia pzdr Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.