Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12/WP12] Zestaw głosnomówiący-jaki telefon?

Gość wild65
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko.

Jaki powinien byc telefon,albo pod jaki telefon jest fabryczny zestaw głosnomowiacy w P12?

bardzo byłbym wdzieczny za odpowiedz.

Pozdrawiam

Nokia 6310/6310i

Sa tez uniwersalne nakladki na fabryczny uchwyt P12 do ktorych mozna zakladac mniejsze nokie ale z tego co czytalem to nie wszystkie funkcje telefonu sa obslugiwane przez konsole autka (min odczyt smsow, ksiazka adresowa itp)

Witam, mam pytanko.

Jaki powinien byc telefon,albo pod jaki telefon jest fabryczny zestaw głosnomowiacy w P12?

bardzo byłbym wdzieczny za odpowiedz.

Pozdrawiam

Są tez uchwyty pod Nokię 8200

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Gość tomekvipex
Nokia 6310/6310i

Sa tez uniwersalne nakladki na fabryczny uchwyt P12 do ktorych mozna zakladac mniejsze nokie ale z tego co czytalem to nie wszystkie funkcje telefonu sa obslugiwane przez konsole autka (min odczyt smsow, ksiazka adresowa itp)

[ Dodano: Sro 05 Wrz, 2007 19:18 ]

gdzie mozna kupić nakładkęna fabryczny uchw do telefonu P12

6310i NIE PASUJE!!!! To sa stare zestawy pod nokie 6210 takie same jak byly montowane w mercedesach okularach. Czyli np. 5110, 6110, 6150, 6210, 7110. Kwestia uchwytu niestety nie przejdzie. Mozna zrobic nakladke, ale max do 6230i. NIeetety jak ktos ma ine telefony, to rozkład pinoutów, centralki jest różny z telefonami "nienokiowymi" oraz najnowszymi nokiami. Jak ktoś chce zestawy pod konkretny model, to prosze o info. Mam firme zajmującą się tymi sprawami i chętnie pomogę.

Gość tomekvipex

mam primerę z 2005 2,2 diesel i tam jest zamontowana podkładka do telefonów nokia hh-5 , byłem w nissanie i powiedzieli mi że brakuje adaptera nr kat. nissana 28334BA100 żebym mógł używać telefonów nokia 6220, 6230, 6610, 7210, 7250 czy jest możliwość przerobienia innego uchwytu lub mojego żeby telefon działał .

nie kupiłem jeszcze żadnego telefonu , co można z tym zrobić ?