Gość patriot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Co jest aktualnie najlepsze na Symbiana do Nokii? Aktualnie uzywam TT6 i widze, ze ma braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Bombel, o ile orientuje sie Garmin jest na innego Symbiana niz my mamy. Garmin pasuje do N95, wiec to ma inne oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 http://www.dziennik.pl/auto/article232839/..._nie_bylo_.html Oto najnowsze dzieło Blaupunkta ... jakże proste i czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Uzywa ktos moze Garmina XT na Symbiana i moglby sie podzielic wrazeniami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 http://www.dziennik.pl/auto/article232839/..._nie_bylo_.html Oto najnowsze dzieło Blaupunkta ... jakże proste i czytelne moze to i dobre ale trase z tego co zauważyłem widzi sie jedynie w czasie rzeczywistym nie da się zobaczyć drogi z oddali np z 500 m czy też sieci dróg w okół nas no chyba ze sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Oto najnowsze dzieło Blaupunkta ... jakże proste i czytelne Ciekawe jak w nocy sobie radzi ta kamera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Oto najnowsze dzieło Blaupunkta ... jakże proste i czytelne Ciekawe jak w nocy sobie radzi ta kamera? lol... ale dobre pytanie :> i też jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 poszukuje dobrej nawigacji nie drogiej co mi polecicie ? ogólnie najbardziej chodzi mi o PL i trafienie na daną ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzejigor Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Uzywa ktos moze Garmina XT na Symbiana i moglby sie podzielic wrazeniami :?: Używam na E51 jako alternatywy do TomTom, jakoś mnie nie urzekł - stąd zwykle używana nawigacja TT. poszukuje dobrej nawigacji nie drogiej co mi polecicie ? ogólnie najbardziej chodzi mi o PL i trafienie na daną ulicę Na telefon czy oddzielnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 oddzielnie jako urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 oddzielnie jako urządzenie Coś taniego z allegro (300zl) co da się odblokować (windows ce 5.0). Wtedy możesz wrzucić kilka różnych programów i sam zdecydujesz co zostanie. Osobiście używam MEDIONa, ale jest tego dużo. Jesli sprzedawca jest uczciwy i nie jest uszkodzony to ta zabawka jest warta swojej ceny http://allegro.pl/item441635442_nawigacja_...on_md96900.html chodzi na tym bez problemu automapa w 3D itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 oddzielnie jako urządzenie Coś taniego z allegro (300zl) co da się odblokować (windows ce 5.0). Wtedy możesz wrzucić kilka różnych programów i sam zdecydujesz co zostanie. Osobiście używam MEDIONa, ale jest tego dużo. No i to będzie najlepsze wyjście Kup coś taniego z mocnym procesorem i jeśli chodzi o program do navi...będziesz wiedział co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 a co powiecie o tym MIO MOOV 200 , dziś mi ktoś polecił tą firmę MIO czy też to się da jakoś złamać dostęp i jaki koszt takiej operacji [ Dodano: Czw 02 Paź, 2008 21:28 ] na 2 pytanie sam sobie odpowiem na allegro można kupić za 14zł odblokowanie a mapy z torrenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ps: mio to ja polecam w 99%! Mam P560. Pożyczyłem znajomemu, który był w Hiszpanii (automapa najnowsza) i też był mile zaskoczony - ani jednego zwisu, wszystko płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Odblokowanie to chwila googlowania. Moj medion odblokowuje sie porzez wrzucenie 1 pliku na karte i wlaczenie zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ten P560 to już wyższa półka cena powyżej 1k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 za 900 też dostaniesz (softon - sklepik internetowy). Ogólnie polecam MIO jako firmę... Znajomy z pracy ma smartphona MIO i też nie narzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 czy w każdej mapie można ustawić tak żeby bez celu mieć włączana jeżdżąc po mieścić widzieć nr bloków domów ? bo to mnie też bardzo interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 raczej tak... lepiej sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 a w twojej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 nie wiem - jeszcze nie wrocila do mnie, ale wydaje mi sie, ze tak mam ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 więc kupić ten MIO 200 ? bo wkońcu nie wiem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Osobiście używam MEDIONa, ale jest tego dużo. rób tak jak GRZECHu pisał a jeśli chodzi o programy do navi to nie trzeba Ci chyba tłumaczyć jak wejść w ich posiadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 dobra kupiłem mio 200 +2Gb pamięci [ Dodano: Sob 04 Paź, 2008 15:51 ] teraz kolejny problem nie wiem jak instaluje się mapy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nie wiem, jakie masz oprogramowanie tam. Jeśli MS, to ActiveSync musisz mieć. Link z priv'a, bierzesz, co potrzebujesz i normalnie odpalasz instalkę na komputerze, przy włączonym mio. W jednym z pierwszych kroków masz info, że instalka ma się zrobić na urządzeniu przenośnym. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi