Gość CichyBart Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 1) 3,5" wystarcza w zupełności! W nocy nie świeci w oczy i zajmuje mało miejsca na szybie (widoczność jednak najważniejsza). 2) i tak nie będziesz patrzeć na ekran, tylko będziesz słuchać komentarzy 3) nawet, jak spojrzysz przed manewrem na ekran, to i tak będziesz mieć idealnie wszystko przybliżone... 4) też się zastanawiałem, ale nie żałuję wyboru PDA. Dokupiłem za 130zł WL-520GC, wracam do domu, sprawdzam mail i gg (na pda) i idę spać... chyba, ze jest nowa robota, to odpalam komputer 5) w podróży to nie tylko navi, ale i filmy... przydatne dla uspokojenia dziewczyny :> 6) jak masz kasę, bierz PDA i się nie zastanawiaj więcej. Z ręką na sercu stwierdzam, iż też chciałem tylko i wyłącznie navi, nic poza tym, ale tego "navi" w 96% używam jako PDA, w reszcie jako navi... przemyśl sobie, jak często jeździsz w trasy? A jak już kupić, to po to, żeby z tego mieć korzyść, a nie żeby leżało... Prześpij się. Polecam PDA MIO P560, mam, 3,5" jest w zupełności wystarczające... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No ładne cacko: PDA MIO P560 tylko że chodzi po 1000 zł to trochę za dużo na moją kieszeń. Sam nie wiem. Z nawigacji raczej często nie będę kożystał. Raz na jakiś czas więc raczej pasowało by mi kupić PDA tylko trochę tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
almera_fan Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja posiadam od mieśiąca mio P360 wszystko śmiga ok polecam (1GB ROM) różni się od P560 (Bluetooth)i większą pamięcią 2GB ROM takto wszystko to samo procek 400 mhz win.6.0 itp. więc jęsli interesuje cię cos tańszego bierz to jest świetne mio P360 można kupi już za ok665zł pozdro Ps. mam pytanie do kolegi CichyBart testowałeś może juz auto mapę 5 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 niestety niet.... 4.1.2 nadal. 5.0.7 jest po EN, ale warto sprawdzić (i tylko EU). ps: 360 ma wifi? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Też zastanawiam się nad kupnem nawigacji i mam na oku jeden GPS: http://www.allegro.pl/item343475259_nawiga...vat_kar_sd.html Oceńcie czy warto?? Z drugiej strony się waham nad GPS em czy Palmtopem. Palmtop można wykorzystać do wielu innych rzeczy ale jest mały jako nawigacja. A z nawigacją jest odwrotnie. Pomóżcie :/ Interesują mnie sprzęta do 400 zł Ja cos takiego posiadam i jestem baaaardzo zadowolony, kupilem jak wyzej pisalem za 299zl, odpalilem automape, iGo8 i MioMap 3.3, sprzet sprawdzilem w trasie i smiga rewelacyjnie, szybko bez problemo, ani razu mi sie mapa nie zwiesila! W razie czego pisz na PW chetnie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majki_Wawa Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wlasnie testuje automape 5.05 z mapami polski i powiem szczerze ze zaczyna mi sie podobac,w porownaniu z 4.5 poprawili interface i szybkosc dzialania z budynkami 3D.Ogolnie jakos graficznie mi sie bardziej podoba i mojej okolicy w koncu mapy sie w 100 % zgadzaja ze stanem faktycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 teraz jak sie pojawilo "poprawione" to wszyscy testuja :one: ale masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majki_Wawa Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 tom tom jaki ostatni widzialem to wersja 7,automapy na chwile obecna jeszcze nie ma(W sumie to sluch zaginal po planach symbianowych).Na symbiana jest ciekawy produkt garmina: garmin mobile xt.Wszystko mozna znalezc na stronie peb (nie wklejam linka do warezu,zeby nie bylo potem na mnie ,ale wujek google pomoze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ooo ! to Ci nowość ciekawe jak sie spisze na mojej nawigacji z Biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majki_Wawa Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 kumpel na "biedronce" odpalal i na pewno dziala elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Dodam swoje trzy grosze: smartphone: SE M600i (208 mhz) + navibe softy (mam wszystkie na fonie): 1) TT 6.02 (Pl 52%) pokrycie lipa, ale plynnie chodzi, rekalkulacja trasy: 3/5 EDIT: TT 7 prawdopodobnie nie bedzie na Symbiana pomimo zapewnien producenta. Automapa tez miala byc i od x czasu ciagle nad nia "pracuje" producent. 2) Garmin XT, GPMapa 2007.4, zaje... pokrycie, wieksze miasta z konturami budynkow, odswieza dosc wolno ale nie tragicznie, rekalkulacja trasy: 5/5 3) Sygic Drive - absolutna nowosc od naszych przyjaciol ze Slowacji, NAJLEPSZE odswiezanie jakie widzialem na Symbianie, mozna regulowac klatki na sekunde, pokrycie slabe (bo mapy z tej samej stajni co tomtom) rekalkulacja trasy: 3/5 podsumowanie: Garmin XT rulez dla Symbiana, zademonstruje chętnym na spocie 09.05 Bemovo, używam tego cacka, jest debest. Żeby za bardzo nie skakal ustawia sie poziom szczegolowosci. Wszystko jest dostepne i z witaminami, dla klubowiczow sluze konsultacja i "materialami".. oczywscie "for educational purposes only" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A ja właśnie licytuję taki oto sprzęt: MIO A701 Ma GPS i GSM, Bluetooth, a irda brak :zly: ,aparat 1.3Mpix, 2.7 calowy wyświetlacz, 520MHz procesor, i inne. Moim zdaniem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wg mnie jeszcze nie zrobili porządnego smatpha... telefon to telefon, aparat to aparat a navi, to navi... tylko pda im się udały, bo navi ładnie na tym działa i mało tego, można wgrać mapę jaką się chce (pewnie nawet można kilka...). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 tylko pda im się udały, bo navi ładnie na tym działa i mało tego, można wgrać mapę jaką się chce (pewnie nawet można kilka...). Właśnie dlatego kupuję Mio P360. Można wgrać co chcesz, jak nie podoba ci się jedna mapa to kasujesz i wgrywasz drugą. Bajka :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mio jest bardzo rozsądne - dziąłają wszystkie mapy, sprzęt na razie bezawaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No właśnie wczoraj zakupiłem i jestem zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 5.0.7? to już jest na necie? :> jakiś link? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 jakiś link? http://automapa.pl/?PEI=53169&cid=53174&lng=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepial1 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A ja polece inne cudeńko do GPS jest to Lark 35.0 kupiłem carrefour za 299zł i jest z mapa map 4 czy cos takiego i jezdzic sie na tym da ale jest fajna opcja bo to urządzonko moze chodzic z automapą bez odblokowywania i utraty gwarancji link tutaj to jest forum o nawigacji. A i potwierdzam że na nokię n95 dobrze biega Garmin i działa z wewnetrznym gps choć automapa itak rzadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A ja polece inne cudeńko do GPS jest to Lark 35.0 kupiłem carrefour za 299zł i jest z mapa map 4 czy cos takiego i jezdzic sie na tym da ale jest fajna opcja bo to urządzonko moze chodzic z automapą bez odblokowywania i utraty gwarancji link tutaj to jest forum o nawigacji. A i potwierdzam że na nokię n95 dobrze biega Garmin i działa z wewnetrznym gps choć automapa itak rzadzi. Ja na Medionie za 299zl z allegro (podobno byly kiedys w biedronce) odpalilem: - najnowsza automapke 5 (3d pieknie smiga) - igo8 - mio map 3.3 - medion map (do tego mase softu jak divxy, mp3, pocket excela, cos do pdfy, do zdjec... i dooma) Super sie sprawuje sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepial1 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 I nasuwa mi si tekst z reklamy "I poco przepłacac"do larka tez można wszystko zainstalowac,a jestem ciekaw jak z trfałoscią tego mediona i gwarancją.Rozzumię ze biega na windowsie 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Gawarancje mam pisemna na 12 miesiecy, poki co smiga bez najmniejszego problemu. Smiga na WinCe 4.2 (nowa automapa jest robiona tez pod ten system) Tak sobie pomyslalem ze jak kupie cos lepszego za 1000zl to po 2 tygodniach zabawy skonczy sie na tym ze bedzie lezalo na polce lub w aucie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepial1 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 He he no też tak bywa własnie zemną larka kupowało trzech gości którzy niemieli pojecia że można wgrac tam automapę wogule niewiedzieli co to jest poprostu chcieli miec tania zabawke a tu sie okazuje ze z takich urzadzen moża korzystac na wiele sposobów,mnie do szczescia brakuje tylko blothoota ale jesli chodzi o sam gps to super czułosc i w domu łapie normalie sygnał.I te głosik krzysia który uspokająco mówi jesteś u celu pozdrawia Krzysio Hołowczyc he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 MIO P560 i wykorzystuję to w 110%... w końcu informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi