oskazip Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witam panowie ogólnie wiadomo ze N15 np wersja S ma wiazkę elektryczną z najlepiej wyposazonych wersji N15 a tu dzisiaj zmieniałem zbiorniczek płynu do spryskiwaczy patrze a tam jest zamontowany w tym zbiorniczku czujnik ilości płynu PROBLEM polega na tym ze fabrycznie nie ma pociągnietej wiązki do podłączenia tego czujnika do kontrolki w liczniku WIĘC FABRYKA CHYBA TEGO NIE DOPRACOWAŁA co innego inne dodatkowe wyposazenie np halogeny klimatyzacja tu są przewody wyprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotlet Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 chwyleczke. chcesz powiedzieć, że masz w zbiorniku czujnik manualny (ta głupia rurka) i elektryczny? Zdziwiłem się ostatnio bo widziłem S-kę z tymże czujnikiem, a w mojej SR-ce tylko wężyk. Możliwe że są tam bebechy gotowe do odkrycia i połączenia z deską?? intrygujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiad2 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie wiem, czy dobrze Was zrozumiałem, ale macie Nissana N15 z około 96 roku SR i nie świeci Wam się kontolka, że mało jest płynu do spryskiwacza? Jeśli tak to nie wiem jakim cudem u mnie w mojej SR-ce takowa dioda się świeci Pozdarwiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotlet Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 nie nie. Ja mowie ze u mnie jest tylko wężyk i nic sie nie świeci jak braknie płynu. Dlatego ciekawym skąd się u niego wziął czujnik poziomu płynu, bo wiązkę to bym sobie sam pociągnął :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WojtekJ Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja mam 1.4 S 96r 3D - lampka kontrolna spryskiwaczy dziala. Co ciekawe - cale 8 miesiecy myslalem ze nie dziala mi lampka kontrolna ad stanu baku paliwa - a tu ktoregos pieknego razu na trasie sie zaswiecila (fakt mialem juz malo paliwa) ale to byl raz i nigdy wicej jej nie zauwazylem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a tu ktoregos pieknego razu na trasie sie zaswiecila (fakt mialem juz malo paliwa) ale to byl raz i nigdy wicej jej nie zauwazylem u mnie to samo, tylko że jak na stacje wtedy zajechałem to do 50 litrowego baku zalałem 52 litry paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.