Gość grzesrock Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam, Za 2 tygonie planuje wyjazd nad nasze morze i chce przed wyjazdem zrobić jeszcze dwie rzeczy w moim słoneczku..... wymiana łączników stabilizatora przednich i wymiana oleju w skrzyni biegów.... 1. Pytanie czy jak zdemontuje łączniki i założe nowe to powinienem je dokręcać jak samochód stoi na kołach przynajmniej gdzieś tak wczytałem na forum czy mam racje ? 2 . Po drugie jaki mam zalać olej do skrzyni biegów aby wszystko działało poprawnie autko ma już 16 latek...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 1. Pytanie czy jak zdemontuje łączniki i założe nowe to powinienem je dokręcać jak samochód stoi na kołach przynajmniej gdzieś tak wczytałem na forum czy mam racje ? to żle wyczytałeś mozna dokręcić na maxa na lewarku [ Dodano: Czw 12 Lip, 2007 09:15 ] . Po drugie jaki mam zalać olej do skrzyni biegów aby wszystko działało poprawnie autko ma już 16 latek.... jak zalejesz 75W/80 bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 widzisz jednak dobrze sie zapytać dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Do skrzyni wchodzi 2,9l. Ja zalałem ELF TRANSELF EP 80W90 OLEJ PRZEKŁADNIOWY EP (GL-4) i jest OK. Cena za 1L ok. 18zl w sklepach internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.