Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

NADKOLE DO NISSAN-ka SUNNY

t-olo

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc. Nigdzie nie mogę dostać lewego tylnego nadkola do Nissana Sunny N-14 z 1993 roku (hatchback 5d). Zjadła go rdza i blacharz mówi, że bez nadkola się nie obejdzie. Już nie da się go odbudować. Może ktoś wie gdzie dostać nadkole - nawet nie nowe. Może ktoś ma rozbitego Nissanka z dobrym lewym nadkolem do wycięcia. Dzięki i pozdrawiam.

Chodzi napewno o nadkole czy moze o blotnik? Pytam bo jesli nadkole to zaloz plastikowe, jesli o blotnik to reparaturke.. chyba ze mocno zjedzone.

Nadkole metalowe, które trzyma cały teleskop i etc. Ale spoko. Kupiłem ćwiartkę auta i mój blacharz wytnie sobie co potrzebuje. Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

• 1 rok później...

Hej. mam podobny problem. Czy taka reperaturka jest w ogóle dostępna czy nie?? Bo ja w delegacji, blacharz cos tam spawa i dzisiaj zadzwonił z płaczem, że z tego nie da się już nic zrobić. Podobno znalazł takie repera turki i maja mu przysłać, ale pytam bo może po prostu ściemni i wykorzystuje to, że mnie nie ma i go nie kontroluje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...