t-olo Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Proszę o pomoc. Nigdzie nie mogę dostać lewego tylnego nadkola do Nissana Sunny N-14 z 1993 roku (hatchback 5d). Zjadła go rdza i blacharz mówi, że bez nadkola się nie obejdzie. Już nie da się go odbudować. Może ktoś wie gdzie dostać nadkole - nawet nie nowe. Może ktoś ma rozbitego Nissanka z dobrym lewym nadkolem do wycięcia. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuler Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Chodzi napewno o nadkole czy moze o blotnik? Pytam bo jesli nadkole to zaloz plastikowe, jesli o blotnik to reparaturke.. chyba ze mocno zjedzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-olo Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nadkole metalowe, które trzyma cały teleskop i etc. Ale spoko. Kupiłem ćwiartkę auta i mój blacharz wytnie sobie co potrzebuje. Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dredzioch Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Hej. mam podobny problem. Czy taka reperaturka jest w ogóle dostępna czy nie?? Bo ja w delegacji, blacharz cos tam spawa i dzisiaj zadzwonił z płaczem, że z tego nie da się już nic zrobić. Podobno znalazł takie repera turki i maja mu przysłać, ale pytam bo może po prostu ściemni i wykorzystuje to, że mnie nie ma i go nie kontroluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 reparaturki sa na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.