Gość Lukaski Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam! Zalozylem w swojej Primie P12 hak. Jak podlaczyc elektryke? Potrzebne jakies przekazniki czy na zywca podpiac sie pod tylne lampy? Z tego co widze nic nie jest wyprowadzone aby ulatwic podlaczenie. Z gory dzieki za wskazowki. Lukas Prima P 12 2.2 DCI 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Przekaźniki?? Po kiego Ci one. Bierzesz na żywca równolegle łączysz i ognia. Kiedyś widziałem, były takie fajne szybkozłączki - układało się 2 kable i zaciskał, nie wiem czy takie coś jeszcze jest, ale myślę że na pewno bo to dość popularne Znajdź sobie na necie rozpiskę puszki i działaj. Albo daj do elektryka, nich Ci podłączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Potrzebujesz takie coś moduł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.