domadm Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Pokazały się już informacje o Navarach i Pathfinderach w wersji 2008, ponoć od 2 lipca już są dostępne. Z tego co na necie wyczytałem, to jest to to samo auto co 2007 z dodatkami: 1. inne lusterka zewnętrzne ze zintegrowanym kierunkowskazem i lampką 2. standardowo radio z bluetooth 3. felgi 17" o zmienionym wzorze 4. jakiś nowy tryb górski w automacie (ale brak więcej informacji) link do fotek: http://es.autoblog.com/2007/06/18/gama-nis...athfinder-2008/ Równolegle w UK pojawiła się wersja Die Hard 4.0 których wyprodukują tylko 444 sztuki. Link z info: http://www.edmunds.com/insideline/do/News/articleId=121440 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Te lusterka boczne z lampką to niezły pomysł - czasami jak się w nocy stanie w lesie, to nie wiadomo na co się wysiądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Tak, ruszyła produkcja. Nissan chce narazie wyprzedać schodący model, może wejdą niebawem promocje. Gdyby ktoś chciał model 2008 to pierwszy model będę miał do odboioru we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cieniu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No to ja właśnie taką już mam - sam byłem zaskoczony i dealer także - poza tym tutaj także witam Wszystkich, to mój 2-gi post .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek D40 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja wlasnie taka zamowilem odbior niby 10 pazdziernika. W salonie nie potrafili mi powiedziec dokladnie jaka jest zmiana w skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cieniu Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Z tego co na necie wyczytałem, to jest to to samo auto co 2007 z dodatkami:1. inne lusterka zewnętrzne ze zintegrowanym kierunkowskazem i lampką 2. standardowo radio z bluetooth 3. felgi 17" o zmienionym wzorze 4. jakiś nowy tryb górski w automacie (ale brak więcej informacji) 5. Inne pióra wycieraczek - ala Volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.