maniek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jaki mniej więcej jest koszt wymiany (robocizna + wtyczka) złącza żarówki H4 do Almery ?? Mam jedną wtyczkę uwaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memal Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ja dzwoniłem jakiś czas temu pytać się też o to samo gość (z Nissan Gdynia) samą wiązkę wycenił na 2tys .....to już o resztę nie pytałem musisz wymienić całą wiązkę, bo samych końcówek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Chodzi o ta zlacze co wchodzi w nie zarowka h4? Przeciez tam sa trzy kabelki. A kostka przeciez w kazdym aucie jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 dylson, dokładnie tak jak mówisz. Znajomy kilka latek temu wymieniał takową w Sunnym , no ale to było jakiś czas temu i ceny się napewno zmieniły, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jeśli chodzi ci o wtyczke ,która wchodzi na żarówke H4 to ja taką zmieniałem jakiś czas temu bo mi sie zwęgliła,i kosztr był "astronomiczny"-całe 3zł ,a jeśli chodzi o robocizne ,to chyba bym sie wstydził kogoś o to prosić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A widziął ktoś to do zakupienia w necie, bo na Allegro nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A byles w jakims sklepie motoryzacyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 kolego na szrocie za darmo sobie takie kostki poobcinasz , ja w dukato juz ze trzy wymienilem bo sie zweglaja :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 kolego na szrocie za darmo sobie takie kostki poobcinasz , ja w dukato juz ze trzy wymienilem bo sie zweglaja Jak sam zauważyłeś , zużywają się, więc na szrocie nie mam pewności czy właśnie takiej zużytej nie zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 niewiem jak ty ale ja potrafie poznac czy nie jest zweglona czy nawet lekko posniedziala :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Robisz z prostej sprawy duzy problem. Pojdz do kilku sklepow motoryzacyjnych i sie popytaj. Jak nie bedzie to kup z rozbitka. Wiecej jak 5zl nie zaplacisz, a wymienisz sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pool_s Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 sorry maniek ale mam polew z ciebie niezły. no problem faktycznie nie do przejścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 pool_s, a ja mam z Ciebie , jestes nowy a już wyłapałeś ostrzezenie, forum jest do zadawania pytań, nie wymieniałem kostki, więc nie wiem jaki moze byc koszt i sie zapytałem. Masz z tym problem ? Jak tak to nie odpowiadaj i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olgi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Maniek, kup nową kostkę (koszt góra kilkanaście złotych) odłącz parę kabelków wymień i po sprawie. Każdy "chłop" (chyba) to potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi