Tomyddc Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Mam problem. Po demontazu wtrysków okazało sie ze w gniazdach wtrysków znajduje sie rdza a raczej luźne skrawki. usunąłem je w miare mozliwości wyczysciłem wtryski na ile to mozliwe i zamontowałem z powrotem. Po pewnym czasie zauwazyłem ze na gazie na wolnych obrotach silnik pracuje tak jakby na 3 cylindrach, ale tak do 1500 rpm. Na drugi dzień odpaliłem normalnie i pracował równo. Po przejechaniu 10km zaczął pracować na 3 cylindrach bez względu na to czy na gazie czy na benzynie. Z rury wydechowej leci szary dym. W kabinie czuć zapach benzyny. Przewody i świece wyglądają na sprawne. Co moze być przyczyną? Czytałem trochę i zauwazyłem ze moze być tak ze jeden z wtrysków sie nie zamyka, albo ze spadł jakiś węzyk podciśnienia. Co jeszcze mogło sie stać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.