Gość merek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 zaczelo sie od problemow z immobilizerer... samochod rano odpala bez najmniejszego problemu i po 15-20 min jazdy zapala mi sie kontrolka nats'a, po zgaszeniu zaczyna sie zabawa odpali czy nie... oddalem autko do aso pokasowali bledy zaprogramowali kluczyk od nowa, wyjechalem i po 10 km to samo... zaczeli szukac dalej i znalezli, rozwalony czujnik na pompie paliwa... okazalo sie ze czujnik kosztuje prawie 3 tys zl... i tu mam pytanie gdzie moglbym dostac taki czujnik taniej... a moze da sie to jakos inaczej obejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bestlesio Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 mnie udało się kupić na allegro całąinstalację do d22 razem ze stacyjką zamkami kompem i pompą na wymiane za 1500 może to jest alternatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.