Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 mam pytanie a mianowicie czy w waszych p 11-stkach w skrzynce przekaznikow pod maska tej przy prawym blotniku brakuje przekaznika drugiego od gory z prawej strony (stojac nad komora silnika od prawego blotnika ) jesli macie tam puste miejsce i przewody to spoko a jesli nie to prosze sprawdzcie co ten przekaznik powoduje bo u mnie go niema:((( i niewiem jaki to nawet byl:( POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 a na tej przykrywce nie masz napisane do czego tam to ma być?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 wlasnie niemam a w p 10 byl o opisane na obudowie a tu jest czarny dekiel i koniec i wydaje mi sie ze brakuje tam jednego bo poco w tym jednym sa wyprowadzone gniazda a reszta otworow jest posta wiec to napewno cos tam przychodzi tylko niemam pojecia jaki bo go niebylo od momentu kiedy auto sprowadzilem wiec ciezko sprawdzic dlatego prosze o pomoc w ustaleniu co to za przekaznik???????DZIEKI ZA ZAINTERESOWANIE moze cos ustale przy waszej pomocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Czasami są montowane tylko dodtkowe miejsca na przekażniki. Podam przykład: Np. facet kupił samochód bez klimy i zachciało mu sie ją założyc.Założył i nie było dużo roboty ponieważ wiążki elektryczne były już puszczone-wystarczylo tylko popodłaczać i wstawić przekażnik. Myslę że zostałem zrozumiany. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorey Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 spoko, u mnie też tam puste miejsce jest. Jak cuś mogę Ci fotkę nawet podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 spoko jesli mozesz bylbym zobowiazany za fotke i mzoesz mi dac do tego opis do czego sa pozostale przekazniki gdyz za bardzo niewiem dzieki z gory moj mail to uszateq@wp.pl dziekuje bardzo jeszcze raz i czekam na zdjecia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas-wwy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 op u mnie jest ten przekażnik i załancza on tylny chalogen dziwne to jest ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciass Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam Czy mógłby ktoś opisać lub zrobić fotkę odnośnie tych przekaźników. U mnie też nie ma opisu na pokrywce i nie wiem który od czego jest. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.