DINO Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 chyba tylko serwis albo cos z rozbitka :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 linke mozesz dorobic, ja do starego Peugeota dorabialem. a mysle ze da sie kupic, pytales w sklepach z czesciami do japończyków? niema nic ? no i oczywiscie witamy w klubie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 linke mozesz dorobic, ja do starego Peugeota dorabialem. ale jaka linke na pewno od prędkosciomierza ???? bo wszystkie inne to nie ma problema :wink: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HANS Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 w sklepie od japonczykow bylem a jak mzna taka linke dorobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 w sklepie od japonczykow bylem a jak mzna taka linke dorobic? no i o to właśnie chodzi dorabiają wszystkie inne tylko nie kręcone :cry: :cry: :cry: no chyba że się myle :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 jakie jest mocowanie twojej linki w skrzyni i przy liczniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HANS Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 moze wiecie czy linka od predkosciomierza do mojego diselka pasuje od 1.6 benzynki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobtrebor Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 skrzynia jest ta sama więc to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Mi w sklepie powiedzieli że do primerki tylko w ASO maja linki a zamienników wogóle nie robili. Coś mi się wierzyć nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HANS Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 jak myslicie ze skrzynia jest taka sama to jutro bede cos wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ehen Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witaj . Dorobienie każdej linki kosztuje 10-20 zł jak masz nie uszkodzony pancerz. Z nowym pancerzem koszta wzrastają do 50 -60 zeta. 100 % robią wszystkie linki. W poprzednim samochodzie wymieniałem co jakies 3 miesiące, a nie było to zwykłe autko bo był to Lancer 1.8D Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jak juz mowilem :-) ja dorabialem do peugeota z 1970r. Zaplacilem 60zl z pancerzem. Gosc zaklepal lineczke w kwadracik i bylo git. Niewiem niestety jak wyglada mocowanie linki w primerze, u mnie jest kabel. Jesli kwadracik to sie zaklepie, jesli jednak cos innego typu miecz mocowany na stale, a nie wsadzany to trzeba to bedzie lutowac na mosiadz, a to juz ciezko bedzie, choc tez wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 W Warszawie jest gość co dorobi każdą linkę trzeba mu tylko na wzór starą przywieźć. Odtworzy od podstaw. Wiem, bo robiłem u niego. Ceny już nie pamiętam. Jak ktoś będzie miał taki problem to - ulica Pszczyńska w W-wie (od Łodygowej równoległa do Radzymińskiej) No chyba, ze już się zwinął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jak mi sie urwala linka to dorobilem sobie z zuka dospawalem tylko ta koncowke co do skrzyni wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi