Gość Melmack Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam Wszystkich.Mam pytanie.Kolega chce sprzedać radyjko na CD PIoneer DEH 345 R za 100 PLN.Nie ma ono MP3 ,ale chodzi wydaje mi się ok.Nie widziałemmwcześniej nigdzie tego radia.Zastanawiam się czy brać.Co sądzicie?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jezeli jest w 100% sprawne to warto, za 100zl ciezko bedzie cos lepszego dorwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkil Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 bierz to radyjo, bo jeszcze ktos Cie ubiegnie jasne ze warto. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Melmack Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam.No to biorę,na razie mi wystarczy.Pozdrawiam [ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 22:29 ] Witam.Zamontowałem dziś to radyjko.Chodzi bosko mimo ze moje głosniki to padło.Teraz czas na nie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.