Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Paliwo na stacjach Lotos

Gość Majki_Wawa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majki_Wawa

W sumie moze i temat nie na temat ale jesli ktos chce zatankowac swoje autko i nie zbankrutowac oraz nie nabwawic sie problemow z wnetrznosciami to polecam stacje LOTOS'u.Wracajac z wakacji konczyl mi sie LPG a ze na stacjach nieznanego pochodzenia nie tankuje to jak zobaczylem Lotos postanowilem wstapic.Zatankowalem gaz za 40 zl i poszedlem do kasy.Gosciu przy kasie dal mi zdrapke zeby cos wygrac (oczywiscie sie nie udalo) i zaproponowal karte stalego klienta gratis.Jak gratis wiec wzialem i prosze,minimum 4 grosze znikzi na paliwo na kazdej ich stacji.I wcale nie jest tak ze wszedzie jest trzymane to 4 grosze i nic wiecej.Wczoraj tankowalem na modlinskiej w wawce i prosze,gaz kosztowal mnie 1.90 :) czyli w sumie 7 groszy znizki od ceny standardowej.Autko sie nie dlawi,nie stracilo mocy wiec ich paliwo jest ok.Nie wiem jak z benzyna ale gaz polecam :)

Ja też często tankuję na lotosie i też mam kartę klienta i 4 gr z każdego litra taniej ;)

Chyba też zaczne Lososa wybierać, bo prawde mówiąc obojętne jakie paliwo leje, ale trafiło mnie wczoraj. Zatankowałem na stacji 123 (Statoil) ON za 3.61, a jak jechałem na trase na wylocie z miasta na Shell'u 3.59 ... Ale jak dają upusty min 4gr na litrze to zaczne "oszczędzać" :D

Gość misiek_83

Jak stalem na Lotosie,to przyjrzalem sie autom odjezdzajacym.Z wydechu leciala im woda jak z weza ogrodowego :) Mozliwe ze tylko tutaj maja takie scierwo.

Razcej nie możliwe żeby tak szybko po tankowaniu paliwo które zatankowałeś od razu było spalane, przy odjeżdżaniu ze stacji to raczej nawet z przewodów paliwowych całego paliwa nie spalisz, a co dopiero nowe z baku, musiałbyś z suchym bakiem tam chyba tankować, co nie znaczy że twierdzę że paliwo tam mają rewelacyjne, gaz tam tankuję czasem, a przez tą kartę może będe częściej ale paliwa jeszcze nie próbowałem.

Gość misiek_83
Razcej nie możliwe żeby tak szybko po tankowaniu paliwo które zatankowałeś od razu było spalane, przy odjeżdżaniu ze stacji to raczej nawet z przewodów paliwowych całego paliwa nie spalisz, a co dopiero nowe z baku, musiałbyś z suchym bakiem tam chyba tankować, co nie znaczy że twierdzę że paliwo tam mają rewelacyjne, gaz tam tankuję czasem, a przez tą kartę może będe częściej ale paliwa jeszcze nie próbowałem.
Tylko ze jak Ci ludzie non stop tam tankuja,to caly czas na tym scierwie jezdza i dlatego chlapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...