Gość Majkel Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Potrzebuję komplet sprzęgła do mojej ALmery (99r-1,4l). Czy ktoś może mi coś doradzić i pomóc w tym temacie? Gdzie najlepiej kupić? Czy na moto sklepie na stronie klubu się opłaca?? Jakie sprzęgło kupić?? Zwykłe czy może jakieś bardziej sportowe?? Jakie są róznice cenowe?? Z góry dzięki... pozdrawiam Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Temat na pewno był już wałkowany ale szybko Ci podpowiem co i jak. Gdzie najlepiej kupić? Na allegro. Jakie sprzęgło kupić? Valeo lub NKK Zwykłe czy może jakieś bardziej sportowe?? Zwykłe. Chyba, że jeździsz w sportach to co innego ale do normalnej jazdy kup zwykłe. Tu masz kilka do wyboru: Valeo Aisin LUK Ja mam Valeo i sobie je chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.