nissuser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Sa szczatkowe opinie na forum, (pare tematow o wtryskiwaczach itp.), ale chce zebrac Wasze opinie w jednym miejscu. Jakie napotkaliscie problemy i jaka jest jego zywotnosc? Czy sa tu uzytkownicy z przebiegami 100-200tys? Pytanie skierowane jest do nissmaniakow, a nie do uzytkownikow renault. Z tego co zdazylem sie zorientowac, silniki te maja mase zazalen w Renault - a w Nissanie - no problem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 no własnie - nie wiem czy no problem, nikt jeszcze się nie pochwalił dużym przebiegiem. Myślę , że do kkresu gwarancji pewnie chodzi to jako tako - potem po 100 kkm pewnie zaczną się jaja. Uszczelka pod głowicę, krzywienie głowy, wtryski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja mam micrę z tym motorkiem a kupiłem ją gdy poprzedniemu właścicielowi urwał się rozrząd przy 150kkm ( nie wymienił ), wymieniłem silnik i lata malinowo (nowy silnik od clio po 30kkm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.