Gość kulbi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jak to jest z tymi przegubami do P10 2.0dSLX zewnętrzne, podobno tylko w tym samochodzie są podzielone na prawy i lewy (różnią się tym że jeden ma 22 ząbki a drugi 23 ząbki) czy ktoś już wymieniał przeguby w tym samochodzie? i drugie pytanie, jak poradziliście sobie z odbojem na amortyzator przód (te z mniejszym kielichem) ja jakoś przecisnąłem odbój przez ten pierścień ale nie wiem czy tak jest fabrycznie montowany pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 www.glo.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jak to jest z tymi przegubami do P10 2.0dSLX zewnętrzne, podobno tylko w tym samochodzie są podzielone na prawy i lewy Zgadza się - są różne. I nawet często firmy sprzedające zamienniki nie mają w swoich katalogach tego odnotowanego. A później mamy nerwy przy montażu. A jak widzą ślady montażu to nie chcą przyjąć z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulbi Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a powiedzcie mi czym się różnią, czy tylko tym że jeden ma 23 ząbki a drugi 22 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a powiedzcie mi czym się różnią, czy tylko tym że jeden ma 23 ząbki a drugi 22 ? Ta różnica jest na wejściu półosi. Ząbki i średnica od strony piasty jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwerk Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jeżeli ktoś potrzebuje to mam do sprzedania cały komplet przegub z 22 ząbkami. Mi niestety nie pasował. Info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulbi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja właśnie mam 22 ząbki tylko potrzeba mi 23 ząbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.