Gość suchy12345 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam, mam takie pytanie gdzie mogę znalesc czujnik wału korbowego w silniku 2,2 Di, może ktoś ma jakiś rysunek albo fotkę gdzie jest ten czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość larry73 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 musisz odkrecic 2 srubki i wyjac pare zatyczek z plastykowej pokrywy od dolu pod zderzakiem, dojscie jest dobre,wiec nie powinno byc problemow,przykrecony jest jedna srubka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy12345 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A może masz jakieś zdjęcie albo rysunek bo tak ciężko będę miał znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość larry73 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 niestety nie mam, wyjalem wczoraj, przeczyscilem i zalozylem, nie mozesz sie pomylic, nic innego tam nie ma, zbaczysz dwa lub 3 kabelki biegnace do malego czujnika, ktory po wyciagnieciu wyglada jak walcowaty magnesik dlugosci 4 cm moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.