Gość Netro Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Mam pytanie czy ktoś ma szablony zegarów do tej Micry? Jesli tak to prosil bym o linka lub pw lub pisać na maila niren@wp.pl Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 powiem Ci ze bedzie z tym klopot, ja tez juz kiedys szukalem i lipa. Sa w polsce dwie firmy ktore produkuja tarcze do micry ale oni nie udostepnia przeciez takich danych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Netro Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dzięki za odpowiedz. Chciałem sobie sam zaprojektować czcionkę i grafikę na zegarze ale będę chyba zmuszony zakupić zegary. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.