Gość michalm320 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Na początku chciałbym sie przywitać. Jestem użytkownikiem Primery P11 z 98 roku z silnikiem 2.0 131 koni. Mam do Was pytanie. Jako, że nie znalazłem tego tematu chciałbym Was spytać czy można dokupić do takiej Primery (Hb) lampy typu Lexus lub CLEAR RED WHITE??? Czy ktoś z Was ma tego typu lampy, gdzie je można kupić. Dodam że chętnie bym zobaczył zdjęcia takich Primer z takimi lampami. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Chyba ciężko u nas o takie bajery kolega do Hondy Civic ze stanów sprowadzał w tamtym roku około 1,5 tys zł go to wyszło. Do Nissanów badzo ciężko o taki lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 bardzo prosze http://www.sklep.tuning24.pl/index.php?cPath=21_22_153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Akurat do P11 nie ma z tym problemu. Kielecka firma HBM handluje takimi. Na allegro w tej chwili są w wersji chrom, ale widziałem i wersję black. http://moto.allegro.pl/item217526943_nowos...tyle_chrom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima26 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Wlasnie mnie takie lampy interesuja tylko ze do kombi p11.144 bo przod jest po lifcie a tyl bez zmian zostal.Jak ktos znalazl takie lampy do kombiaka na tyl bede wdzieczny pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 do kombiaka to raczej w kraju nie spotkałem troche kombinowałem z grafiką i nałożyłem na zdjęcie tyłu mojego autka takie lexus look. może nie jest to takie dokładne ale wg mnie to za tą kase lepiej sobie xenon do przodu dokupić Może w realu to wygląda lepiej... pozostaje czekać na fotki od kogoś kto ma takie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jak zwykle to kwestia gustu. Mnie osobiście się podoba wersja black (do ciemnego samochodu). Za to wersja chrom pasowałaby do srebrnej z ospoilerowaniem typu GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blank Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A do P10 gdzie takie lampy można upolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja nigdzie nie znalazłem w necie. Jestem niemal pewny, że do P10 nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blank Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No wlasnie ja tez po wielogdzinnych staraniach nic nie znalazlem. Ale az dziw bierze ze do starych opli robia a do 10tki nie chca zrobic. Żenua ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a do P12 robia ????? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalm320 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki za poświęcony czas. Wiele mi te przerobione fotki dały. Jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 bardzo prosze http://www.sklep.tuning24.pl/index.php?cPath=21_22_153 to sa do wersji 5-cio drzwiowej, beda pasowaly do sedana :?: wg mnie powinny ale wole sie upewnic, co Wy na to :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Właśnie ciekawe czy to lampy do sedana czy hatchbacka... Zewnętrzne tylne lampy raz wyciągalem do malowania ale wewnętrznych mi sie nie chciało dlatego nie wiem czy ten uchwyt co jest po prawej stronie na zdjęciu http://www.sklep.tuning24.pl/product_info....2852ed066098cc2 jest w sedanie czy może i w sedanie i hatchbacku a tu znalazłem bardzo ładny avatar Kwapcio23 - mam nadzieje że nie będzie się na mnie gniewał tu macie link do strony: http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic...asc&start=0 jego trzeba zapytać czy ma sedana czy hatchbacka uciekam bo mam mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość superob Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja nigdzie nie znalazłem w necie. Jestem niemal pewny, że do P10 nie robią. Też bardzo sie obszukałem w necie raz widziałem na ebayu angielskim była p 10 z okrągłymi lampami ale tak żeby kupic nie znalazłem,a jakby ktoś miał namiary na takie lampy to ja bardzo chętnie [ Dodano: Wto 07 Sie, 2007 19:42 ] posiadacze p10 znalazłem cos takiego ale cena mnie położyła oto link http://www.astina.dk/index.php?cPath=39_227_441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primerka... Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 WITAM MAM PYTANIE DO NISSANMANIAK . CZY TE LAMPY SĄ OD HB I CZY PASOWAŁY DO SEDANA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi