Gość zaxa10 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam!!! Muszę rozebrać pulpit środkowy w p12 i nie wiem jak się do tego zabrać.Może ktoś już robil podobne rzeczy i podsunie mi pomysł na rozebranie tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkom Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zdejmij tunel środkowy. potem z dołu od konsoli odkręć śruby i pociągnij ją do siebie - u góry jest na zatrzaskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Najpierw w czesci tylnej tunelu masz 2 srubki z prawej i lewej strony , odkreczasz je , potem zdejmujesz nakladke na drozek skrzyni i tam będą kolejne 4 srubki do odkrecenie, potem w czesci przedniej tunelu masz jeszcze 4 srubki ---po bokach - 2 srubki po prawej i 2 srubki po lewej . Po odkreceniu tego zdejmujesz caly tunel , nastepnie w czesci dolnej N-form masz jeszcze 2 srubki do okrecenia. będą widoczne po zdjeciu tunelu i dopiero wtedy zdejmujesz calą N-form i masz dostep do radyjka i wyswietlacza i konsoli z przyciskami. Roboty na 5 minut jesli masz wkretarke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lanserszymon Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 zdjalem calutka obudowe skrzyni i odkrecilem srobki po bokach.... natomiast nie wiem co dalej.. gdzie sa te dwie dodatkowe srobki bo 4 sa przy skrzyni i 2 z prawej i z lewej... a gdzie szukac mam pozoztsalych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 powinny byc jeszcze 2 srubki ktore na dole trzymają konsole N-form są one widoczne jak sie zdejmie boczne zaslepki , jesli zdjąłeś zaślepki i nie ma srubek to ciagniesz konsole od dołu i już jesteś w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.