Gość MHUalmera Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jakies zwarcie, bo caly czas świeci sie z tylu stop (na desce rodzielczej nie pali sie kontrolka hamulca) a jak wciskam hamulec to podswietlaja sie zegary i zapalaja postojowki jezeli sa wyłaczone. nie wiem dlaczego sie tak porobilo, ale wydaje mi sie ze to po odjezdzie od mechanika bo to byl jakis nieudacznik:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Z żarówkami 5/21W było coś mieszane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 sprawdż mase przy lampach lub w tablicy , miałem też kiedyś taką choinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Jak wyżej stawiam na masę podobną sytuację mialem w przyczepce :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MHUalmera Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 wystarczylo zmienic zarówke na taka jak bylo napisane na obudowie od lampyP21/5W 12V i wszystko gra, zegary przestaly sie podswietlac a stop swieci tylko jak hamuje, a juz myslalem ze niewiadomo co to jest:P dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 NA moje to zamiast dwugłuknowej żarówki jest włożona jednowłuknowa i dlatego są jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.