Gość fonkosz Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 mam pytanie jaka może być przyczyna braku zasilania na włączniku nawieu i sterowania nie ma wogule na bezpieczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Sprawdz czy dziala na ostatnim biegu????? POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 przyczyną może być uszkodzony przekaźnik lub stacyjka. Jeżeli tak jest to czy po przełączeniu kluczyka zapala się zegarek w liczniku i czy radio dostaje zasianie (jeżeli jest podłączone po kluczyku)??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fonkosz Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 jak zmostkowałem bezpiecznik to dział wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 co mam rozumieć pod pojęciem "zmostkowałem bezpiecznik"?? Ja kzmostowałeś bezpiecznik to oznacza, że masz przepalony bezpiecznik, a jeżeli podałeś na "lewo" prąd na bezpiecznik to nie masz zasilania na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fonkosz Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 dzięki za pomoc jusz naprawione 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 dzięki za pomoc jusz naprawione 8) I co było przyczyną ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fonkosz Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 prewód przy stacyjce ten biało-niebieski :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.