Gość kazek Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 rozkodowania immobilaizera albo cos tam innego? Posiadam primere i chodziłem z zamiarem przy tych siarczystych mrozach wyjęcia go auta i zabrania do mieszkania co by mu zaoszczędzić bycia na takim mrozie (dzisiaj u mnie było -20*C) ale na szczeście z lekkim wysiłkiem jarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wokulski Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja wyjąłem , wprawdzie z innych przyczyn i po włożeniu nowego wszystkowróciło do stanu pierwotnego . Tak wiec nie masz się czego bać . PRIMERA 2000 rok Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Wszystko bez zmian poza zegarem i licznikiem kilometrów od ostatniego tankowania - pozdrawiam - nowy użytkownik Primery 2.0 z 99 - karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 u mnie nie działa alarm przez to moze ktos wie jak sobie z tym poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.