Gość peryskop Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 do p11.144 ???? http://moto.allegro.pl/item220057025_kieru...mera_clear.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja mam takie same tylko, że pomarańczowe w swojej P11.144 z 2001 ale w 2002 też była p11.144 a nie jest ujęta w roczniku, do którego by pasowały. Trzeba by się z nimi skontaktować (ze sprzedającym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowak1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 do p11.144 ???? http://moto.allegro.pl/item220057025_kieru...mera_clear.html jeśli kolor Ci odpowiada, to jeszcze pytanie czy potrzebujesz tylko samo szkło(plastik) czy też gniazdo żarówki - na zdjęciu widać że jest też gniazdo, tyle że zakończone przedowami - a w oryginale gniazdo jest zakończone wtykiem w który wchodzi wtyk od instalacji auta. A jeśli potrzebujesz tylko szkło to pytanie czy będzie pasować do tego gniazda które masz już w aucie - widziałem gniazda z dwoma lub trzema wpustami. Ostatnio troche z tym walczyłem i widzę że jest zupełnie inne niż oryginał, ale pasować do otworu będzie i z zewnątrz nie będzie widać różnicy. A propo - cena samego gniazda żarówki w ASO to 46PLN :-) więc cena tego kompletu który podałeś jest jak najbardziej dobra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Trzeba by się z nimi skontaktować (ze sprzedającym) tak też uczyniłem lecz narazie odpowiedzi brak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastello Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Mozna jeszcze tak http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13815 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Peryskop, jakbys coś potrzebował z ASO w Tarnowie to daj mi znać, mogę załatwić Ci rabat u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Peryskop, jakbys coś potrzebował z ASO w Tarnowie to daj mi znać, mogę załatwić Ci rabat u nich. oki. ale nawet po rabacie to unich strasznie drogo sie cenią chopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 nie zawsze, nie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Trzeba by się z nimi skontaktować (ze sprzedającym) no i spasiły :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.