Gość konopnicki Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam Nissana Primere P11.144 wagon '00 SR20T Stłukłem lampę tylną. Mam możliwośc kupić od P11 przed liftem. Prośba o pilną pomoc! - czy tylna lampa z P11 przed liftem pasuje do mojej P11.144? Na oko to samo, ale wolę sie upewnić zanim wydam kase. Prosze o pilne info - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruneros Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ponoc bedzie pasowac.. niedano byl watek i wyszlo ze kombiak p11 i p11.144 tyl ma taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopnicki Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 niedano byl watek i wyszlo ze kombiak p11 i p11.144 tyl ma taki sam Nie mogę znaleźć tego wątku. Możesz puścić mi link? Plizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 tez gdzieś czytałem że jest to taka sama lampa, ale musisz sam poszukać gdzie, wszyscy mamy tę samą wyszukiwarkę przy okazji zapytam co to za wersja SR20T ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopnicki Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 przy okazji zapytam co to za wersja SR20T ??? Sorki, oczywiście CD20T, a wątek już znalazłem i gościu potwierdza, że jest ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdziam Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Cześć, ja również potwierdzę że pasuje, cały czas szukam tylnej lewej w błotnik i dokładnie obejrzałem wersję przed liftem i tył ma ten sam w wagonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Stłukłem lampę tylną. Mam możliwośc kupić od P11 przed liftem. A masz możliwość nabycia jeszcze jednej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.