urbik78 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Problem dotyczy primery p11 z 98 r silnik 1.6i 16V + gaz znika mi ciecz chłodząca pomimo że nie ma nigdzie wycieków i przegrzewa się silnik. Ostatnio musiałem dolać jakieś 2l wody, a dwa dni wcześniej też uzupełniałem. Mechanik twierdzi, że padła uszczelka pod głowicą tylko nie wiem czy mu wierzyć czy tylko naciąga mnie na koszty. Po wyłączeniu silnika woda strasznie bulgotała co wcześniej się nie zdarzało. Mam to autko dwa miechy i ma tylko 120 tyś przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 po jakim czasie dolałeś te 2 litry wody ? Czy auto dymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 urbik78, my Cie też witamy Coobcio, Ostatnio musiałem dolać jakieś 2l wody, a dwa dni wcześniej też uzupełniałem. :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik78 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 po jakim czasie dolałeś te 2 litry wody ?Czy auto dymi ? wody dolałem po dwóch dniach. Ale ogólnie to już po sprawie odebrałem dzisiaj auto z warsztatu bo zdecydowałem się wymienić tą uszczelkę jak na razie to ok zobaczymy później tzn. parę setek jak zrobię to coś powiem czy wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.