malin_f1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pytanie za 100 pkt. Jak zdemontowac w N15 wlew paliwa począwszy od góry aż do miejsca gdzie łączy się z rurą gumową która idzie do baku ? (na dole to pikuś jak podejść na górze do tematu?) Jeżli ktoś coś kiedyś z tym działał albo ma jakąś wiedzę to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olgi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A po co chcesz go demontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Czyżby nikt nie wiedział?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Chyba nikt nie wie ja tez niestety,ale radził bym ci podjechać do jakiegoś blacharza lub lakiernika oni pewnie będą wiedzieć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 metodą prób i błędów dojdę sam problem w tym że mam nadkola i jakoś niebardzo mi się chce je ściągać dlatego zadałem zapytanie no cóż może ktoś jeszcze się odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A mi nie działa klapka od wlewu paliwa w K12 Nie wiecie czy tam jest linka i jak sie do niej dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.