Gość Lala_C32 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam! Okazało się że muszę wymienić końcówki wtrysków w moim Nissanie Laurelu 2.8D. Mam więc kilka pytań. Czy DENSO to orginalne końcówki i czy warto je kupić (103 zł/szt). Czy może pójść w zamiennik z JC za 50 zł/szt. Sam silnik jest w całkiem niezłym stanie, więc nie myślę o ratowaniu go na 3 miesiące tylko. Chcę żeby jeszcze sobie trochę pojeździł. Z góry dzięki za opinie i pomoc w wyborze! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam! Okazało się że muszę wymienić końcówki wtrysków w moim Nissanie Laurelu 2.8D. Mam więc kilka pytań. Czy DENSO to orginalne końcówki i czy warto je kupić (103 zł/szt). Czy może pójść w zamiennik z JC za 50 zł/szt. Sam silnik jest w całkiem niezłym stanie, więc nie myślę o ratowaniu go na 3 miesiące tylko. Chcę żeby jeszcze sobie trochę pojeździł. Z góry dzięki za opinie i pomoc w wyborze! Pozdrawiam Tak na marginesie to po co zakładasz 2 takie same wątki ? -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=32544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lala_C32 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Założyłem dwa tematy, bo od trzech dni auto stoi u wtryskarzy i muszę im szybko dowieść wtryski... liczyłem na dwa razy szybszą odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.