Gość siaara Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam! Niedawno zmienialem koncówki drązków kierowniczych i na regulacji zbieżności gosc nie mogl znalezc mojego modelu i ustawil wedlug jakiegos innego i cos ciezej mi sie kreci kierownicą. Moze macie jakies tabele z dokladnymi kontami zbieżnosci ?? Mam Sunny N13 hathback, 1989 rok, silnik 1270 cm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Tu patrzyłeś: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=7984 chyba powinieneś tam coś znależć. Mi na płytach pokazuje 0 i jest ok.Ale nie wiem jak ma być w sunnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ustawil wedlug jakiegos innego i cos ciezej mi sie kreci kierownicą. :/ generalnie jakby ustawił 1-1,5 stopnia rozbieżnie to powinno być wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siaara Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 dzieki w tej ksiazce jest wszystko opisane i napewno sie jeszcze przyda pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.