Gość tywcio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam mam pytanie od dluzszego czasu puka mi cos z tylu w czasie jazdy myslalem ze to jest polka ale niestety nie wiem ze musze wymienic przednie amortyzatory albo regeneracje ich a takze wymienic przednie lozyska w kolach ale co puka z tylu w czasie jazdy jest to denerwujace prosze o pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 łączniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A moze to klapa? A moze zamek? :diabel2: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=31680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tywcio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 nie na pewno nie klapa jest zrobiona i zamek na kazdej dziurze glosno slychac stukanie a laczniki od czego one sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 jak sama nazwa wskazuje łączą drążek stabilizacyjny z wahaczami lub belką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 zgodze się z powyższym postem, ostatnio też mi coś pukało i po wymianie drążków stabilizatora pukanie ucichło. Koszt takiego czegoś to 80 złotych za sztuke plus wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.