Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pomóżcie nowemu...przed wakacjami.

jedynka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ...serdeczne życzenia dla wszystkich solenizantów Juz od ponad dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana.Niedawno wstąpiłem do klubu i muszę stwierdzić,że to chyba jakis ewenement,bo Ci,którzy tu zaglądaja naprawdę kochają swoje autka.Ja tez zamierzam byc wierny swojej Primerce,nawet,jak zostanie już babciom.Hm...byłbym wdzięczny,jeśli by ktoś chciał mi podpowiedzieć jak zdemontowac fabryczne radio w primerce P11.144?Nic nie znalazłem w opisach,a nie chce czegoś uszkodzić.Muszę wymienic spalone żaróweczki w podświetleniu wyświetlacza komputera i wyświetlacza klimatronika.Zamontowałem już sobie gniazdo zapalniczki do zasilania lodówki w bagażniku,ale zastanawiam się,jak by tu teraz podłaczyć kable,żeby nie miec niespodzianek z elektroniką potem?Pomóżcie nowemu Pliss...jedynka

W dwa otworki na froncie radia trzeba włożyć drutek (coś około fi 2 mm) i wcisnąć. Radyjko trzyma się na dwóch kołkach rozporowych. Wciskasz środek kołka drutkiem a potem pociągasz za radyjko i już jest wyjęte.

Dzieki Cylo...jesteś wielki.Pokusze się się znowu spróbowac,może czegoś nie pourywam ha ha ha ? jedynka P11.144QG1.8 +LPG OMEGAS LandiRenzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...