Gość marunioms Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam. Wczoraj podczas jazdy do domku zaczely mi migac "swiatla awaryjne" (przez około 3 sekundy). Kiedy podjechalem pod dom okazało sie, że samochodu nie da sie zamknąc pilotem (zamyka sie tylko na kluczyk). Wygląda na to że pilot jest wporządku (zesztą sprawdzałem również drugim pilotem). Ponieważ nie znam sie zbytnio na elektryce samochodowej prosze o pomoc: czy można to jakos samemu sprawdzić (może jakiś bezpiecznik?), co się mogło stać? Może ktoś byłby w stanie podać mi jakiś dobry zakład w Krakowie gdzie można usunąć usterkę. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marunioms Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Może jeszcze dodam, że mam autoalarm Clifford Challenger ST 800P. Gdzieś na forum wyczytałem, że może być konieczna wizyta w serwisie Nissana. Czy to możliwe, że było jakieś zwiarcie i pilot się nagle rozkodował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wydaje mi się że to coś z centralką alarmu, albo wyrzuciło piloty, nie jedź do ASO tylko podjedź do zakładu gdzie w Twoim mieści montują alarmy, tam na pewno będą wiedzieć co jest a i w razie czego sprawdzą (tylko odradzam Pana Henia co to za piwo za blokiem zrobi, tylko jakiś autoryzowany zakład ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marunioms Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dzięki za radę . Myśle że tak zrobię. Tylko niestety tak jak pisałem wcześniej gdzieś wyczytałem, że żeby zakodować pilota do Clifford Challenger ST 800P trzeba podlaczyć pod jakieś specjalne urządzonko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dzięki za radę . Myśle że tak zrobię. Tylko niestety tak jak pisałem wcześniej gdzieś wyczytałem, że żeby zakodować pilota do Clifford Challenger ST 800P trzeba podlaczyć pod jakieś specjalne urządzonko. Uwierz mi że w zakładzie nie będą mieli z tym problemu ten alarm jest dostępny na rynku i nie jest on "produktem" Nissana. Popatrz tu http://conda.pl/product.php?id=19&k=4&pk=2&ppk=0, a może dasz sobie radę sam, ściągnij i poczytaj instrukcje serwisowe z tej strony http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic474774.html. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marunioms Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki Egn. Mając schemat zawsze mogę coś pokombinować . A jak nie to faktycznie podjadę do najbliższego zakładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.