Gość amp79 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 witam przymierzam się do wykonania kolektora ssącego do nissana sunny 1.6 i jezlei ktoś ma uszcelke kolektora to jezlei byla by możliwość zeskanowania i przesłania na e maila to byłbym wdzięczny. zaznaczam, że ma być to pionierska konstrukcja do zasilania silnika tyklo lpg poprzez cztery gażniki gazowe. pozdrawiam i czekam na odpowiedź. email :amp79@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 nie prościej i nie szybciej by było pojść do sklepu i za 16zł kupić takową uszczlkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burnbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja pytałem u siebie w sklepach i najtaniej krzyknęli mi za tą uszczelkę 39 zeta :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amp79 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 dzięki za info mam juz skan pozrdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.