Gość banciu_87 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam mam sprawe mozecie zerknac tutaj jest wszystko opisane co sie stalo, moze Wy cos mi tez doradzicie?? Oto link http://100nx.fora.pl/cos-sie-zepsulo-w-moi...3f80f3ba40acb7d Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszystkie rady i pomoce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 banciu_87 a wymieniłes w końcu te świece czy nie :?: To jak najbardziej wygląda na to, że zapłon na 3 garze padł i dlatego Ci nie pali na ten cylinder. Jak po wymianie świec nie będzie poprawy to sprawdź i najlepiej wymień przewody WN, kopułkę aparatu zapłonowego i palec rozdzielacza. Jak i to nie pomoże to jedź do jakiegoś dobrego elektryka samochodowego żeby lokknął na aparat zapłonowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość banciu_87 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Swiece sa wymienione na Swiece NGK BKR6EY, wszystkie cztery, sprawdzalem iskre na 3 garze , iskra wydaje sie ze jest OK , nie zanika, na poniedzialek jestem umowiony u elektryka a jak cos to sprawdzcie tamto forum bo tam opisuje caly przebieg problemow Pozdrawiam i dziekuje za kazdy odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.