Gość mirekg9 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Panowie, a co ma parowanie szyb do LPG??? Bo jesli dobrze kojarzę, to temat jest -- parowania szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Widać ma Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Oskar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Widać ma Może i ma, ale bałagan na forum - potem faktycznie nie wiadomo gdzie czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Czytam panowie wasze wypowiedzi i mam mieszane odczucia na temat waszej znajomości tematu. Kitajce tak pomyśleli żeby użytkownik nie myślał, że myśli : jak parują szyby to prawym górnym przyciskiem włączamy nawiew szyby a klima załącza się automatycznie i możemy zwiększać temperaturę i to nic klimie i nawiewowi nie przeszkadza a jak komuś żal paliwa to trzeba zmienić furkę .Przedmówcy mówiący o zapchanym filtrze mają rację w 100 procentach, o samochód trzeba dbać a nie tylko wymagać bo P12 lubi płatać figle. Pozdrawiam użytkowników i życzę bezproblemowej jazdy ( 180tys. km w P12 upoważnia mnie do zabrania głosu nie tylko w tym temacie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kolega niech dokładnie czyta posty, ten typ tak ma, filtr kabinowy można wymieniać co tydzień i nic to nie da jak pada deszcz szyby parują PS. mam trochę więcej w P12 bo 196 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi