Mariusz N Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam tak jak w temacie : http://moto.allegro.pl/item222448767_termo...ania_od_ss.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 :zdziw: kolejny zbędny gadżet, byleby naciagnąć człowieka na kase, według mnie bynajmniej i jeszcze 60 , ło zgrozo. Wole zatankować za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja też uważam że to bubel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariand87 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Po co to komu? No chyba że ma się troszkę nadwyżki w portfelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No chyba że ma się troszkę nadwyżki w portfelu w okresie wakacyjnym ?? Chyba nikt jej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja nie do końca się zgodzę. Nie wiem jak u Was, ale na moją wyobraźnię działa jak jesienią lub zimą widzę na desce rozdzielczej podczas jazdy, że po południu czy wieczorem temperatura spada z np. +2 do np. -2 stopni. Czy założyłbym sobie akurat taki termometr to już inna sprawa. Dodam jeszcze, że mam fabryczny czujnik temp., który pokazuje tylko temp. zewnętrzną. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Każdy woli to co lubi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.