Gość snajper3 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Kupiłem radio i mój wspaniały kolega instalował mi je-cos żle podłączył i cos pstrykło. I nie mam podświetlania deski rozdzielczej, napiecia w kostkach radia i krutkich swiateł.Sprawdzalem bezpieczniki i wszystko ok.CZY ktoś wie co sie stało, moze gdzies w innym miejscu znajduja sie bezpieczniki.Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladky Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Bezpieczniki napewno znajdują się we wnętrzu samochodu (tj.kabina- deska rozdzielcza, od str.kierowcy), jak również w komorze silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Może ktoś już kiedyś przerabiał instalacje i np. gdzieś po drodze jest założony bezpiecznik. Dziwne,że nie działają Ci światła, bo one nie chodzą na tym obwodzie co radio. Od świateł sprawdź przekaźnik czy "pstryka" w momencie ich włączania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość snajper3 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Czy poza bezpiecznikami pod maską znajduje sie gdzieś jeszcze skrzynka z bezpiecznikami.I gdzie są bezpieczniki np. od wycieraczek, lusterek,śiedzeń, kierunkowskazów i radia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Czy poza bezpiecznikami pod maską znajduje sie gdzieś jeszcze skrzynka z bezpiecznikami. Poszukaj po lewej stronie lewej nogi kierowcy. A tak w ogóle to chodzi o Z32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.